Jessie claimt het penthouse

Jessie claimt het penthouse

Boyd is geen bewoner van de mini samenleving meer. Hij heeft enkele uren geleden Utopia verlaten. Boyd heeft het penthouse aan zijn vriend Jessie geschonken. Maar meerdere bewoners hebben wel interesse in deze nieuwe grote ruimte. Zo wordt er her en der gesproken over een nieuwe invulling. Waar Jessie natuurlijk niet blij mee is. Daarom besluit hij actie te ondernemen. Hij gaat aan de slag met een verf  spuitbus en hij neemt deze mee naar de benedenverdieping van het penthouse. Langzaam maar zeker verschijnt het logo van #TeamJessie op de muur. Even duidelijk maken dat het aan mij gegeven is en dat er nog niet gepitcht gaat worden voegt hij eraan toe. Vervolgens legt hij uit dat de ruimte tijdelijk zal dienen als zijn merchandisewinkel en later kan er eventueel nog worden gesproken over een ander bestemmingsplan. Jeroen daarentegen vindt het jammer dat Jessie op de muur heeft gekliederd. Zonde van het stucwerk mompelt hij terwijl hij schuddend met zijn hoofd voorbij loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 17:57

    Ik heet Jessy,en ik ben de baas. Is het geen goed idee dat je je je criminele vriendje achter na gaat . En neem gil Bill dan alstublieft ook maar mee.Boven dien hoef je buiten de poort niet zo te gedragen. Daaromy wordt je snel afgestraft.

  2. yasmine at 17:57

    Ik dacht dat je niks meer mocht toeeigenen als iemand naar huis ging. Dat mochten de tweelingen ook niet toen ramona wegging. Maar ja regels gelden niet voor hem.

  3. Else at 16:53

    Bas heeft er ook wat over te zeggen vind ik. Hij heeft immers 5000 euro aan Boyd gegeven toen Bas Utopiaan van het jaar werd, tbv. het penthouse!
    Of: Bas heeft het nu alleen voor het zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *