Jessie en Beau willen de bewoner die het meeste uit blinkt belonen met geld

Jessie en Beau willen de bewoner die het meeste uit blinkt belonen met geld

De golfsimulator gaat vandaag weg, we schreven er zojuist al over. En omdat deze weggaat heeft Jessie nu weer genoeg spaargeld. Beau heeft wel een goed idee voor een investering. Ze wil meer positiviteit in Utopia brengen en het lijkt haar leuk om iemand te belonen met een klein bedrag. Dit steuntje in de rug zal ervoor zorgen dat er meer motivatie zal zijn bij de bewoners vertelt ze hem. Jessie vindt het op zijn beurt een leuk idee. Ze besluiten ervoor te zitten om de verdere details door te nemen. De bewoner die de laatste weken het best scoort op positiviteit, zelfontplooiing, samenwerken, ondernemen en toekomstgericht denken zal een geldbeloning van 150 euro krijgen van Jessie en Beau. De twee besluiten om zonder aankondigingen de zoals zij het noemen “Beau-nus” uit te reiken, zodat de bewoners zich niet erop kunnen voorbereiden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Grumpy at 15:14

  Romy is zo dolgelukkig dat Cemal een bonus van €150 heeft gewonnen. Ze is al aan het denken waar ze dat aan kan uitgeven.

 2. ikkem at 12:30

  Jessie heeft al bv geld in eigen zak gestokken. 😉
  Hij gaat 150 € aan zich zelf uitdelen, zo blijft geld war het is. 😀

 3. Else at 12:13

  150 euro t.o.v. het retourgeld van de golfsimulator…
  Het héle retourbedrag moet voor de BV zijn!
  Nu lijkt het alsof Jessie zo goed is om een bonus te betalen.

  Ze mogen met zijn allen over dit geld beslissen wat er mee te doen. En waarom hoort niet iedereen wat de retourkosten zijn?

 4. anneke at 12:05

  Laat me raden wie Boyd en Jessie, heb ik het in een keer goed of gaat Jessie voor Billy om het goed te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *