X

Jessie ondervraagt Fay over Chipp

Gisteren hebben Jessie en Chipp de vervolg date met Fay geëvalueerd. Als Jessie vandaag Fay tegenkomt besluit hij ook met haar te praten. Want hoe denkt zij er precies over?

Nieuwsgierig vraagt Jessie aan Fay of ze denkt dat er nog een vervolgdate komt. Maar Fay laat weten daar geen idee over te hebben. We gaan het meemaken voegt ze eraan toe. Er is nog geen derde date gepland. Jessie besluit nog even door te vragen en vraagt waar hij eigenlijk het antwoord al op weet, aangezien hij het gisteren met Chipp heeft besproken. Is het aan hem nu om wat leuks te regelen, of ligt de bal bij jou? Fay antwoordt dat de bal in het midden ligt en het nu niet perse haar beurt is om initiatief te nemen. Het zou zonde zijn als daar miscommunicatie over is, stel dat hij denkt dat de bal bij jou is reageert hij wat geheimzinnig. Toch lijkt Fay ervan overtuigd dat Chipp dit niet denkt maar de lichte twijfel begint duidelijk toe te slaan. Jessie laat er verder niets meer over los en loopt weer weg uit de keuken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 1.3/5]

Reacties (1)

  • De antwoorden van Fay zijn geweldig. Laat niets los aan Jessie. Gaat hem ook niets aan. Prima gedaan Fay.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings