Jessie wil ook wel een dure armband kopen

Jessie wil ook wel een dure armband kopen

Kevin merkte tijdens het centraal van vandaag op dat hij vindt dat er niet goed op de uitgaven gelet wordt. Ondanks dat er gezegd is dat er de komende dagen geen geld van de bv maar ook geen zakgeld uitgegeven kan worden is dit toch gebeurt. Kevin heeft dus om te kijken of er van wat gezegd zou worden een dure armband gekocht. Tot zijn verbazing kon hij deze gewoon afrekenen, zonder hier door Billy op aangesproken te worden. Nadat deze situatie in het centraal is uitgesproken loopt Jessie naar Kevin toe. Heb je wel een mooie armband gekocht? vraagt hij. Kevin omschrijft zijn armband tot in de details als Jessie hem onderbreekt. Je hebt me op een idee gebracht, ik ga ook een armband kopen grapt hij. Kevin moet hier om lachen en adviseert hem hier wel open over te zijn. Dan is het goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 23:20

  Dure spullen kopen,is alleen voor Jessy, Boyd en Billy weggelegd. De rest laat lekker met zich sollen.

 2. Mary at 12:56

  Denk dat ik eerdaags er mee stopt het wordt toch ongeloofwaardig als de pieten zo is er geen geld maar kunnen alles kopen dit heeft niets meer te maken met hoe utopia is ontstaan , ideetje voor sbs6 zet er nog meer ww in en verslaafde kan dit programma ook eerdaags van de buis

 3. mar at 12:48

  De een mag geen krijtjes kopen terwaarde van 2.50 een ander koopt gewoon een dure armband natuurlijk
  wat een een stelletje wagelijke figuren lopen daar
  oh nee dit is de idiale samenleving

 4. vijfde dimensie at 12:20

  onbegrijpelijke actie van kevin en hoeveel mensen weten daar de pincode en hoevaak is dit al gedaan in het verleden . jah hoe kom je in het rood te staan vreemd zootje. als ik rood sta dan kun ik niets overmaken.

 5. Else at 11:37

  Wat een onzin weer van Jessie! Hij heeft nota bene zelf al eerder o.a. een dure armband én horloge gekocht!
  En deze keer was het als test gedaan door Kevin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *