Kevin vindt dat Jessie wordt voorgetrokken

Kevin vindt dat Jessie wordt voorgetrokken

Er is nog altijd spanning in Utopia. Na discussie en ruzie over de openstaande rekening die oud Utopia bewoner Ramona achter liet is er nog altijd geen rust.

Toen Cemal en René taak van de financiën op zich namen hebben ze afgesproken dat privé uitgaven alleen op een bepaald tijdstip in de avond gedaan kunnen worden. Dit om te voorkomen dat de mannen continu in de weer zijn. Nu krijgt Kevin te horen dat Cemal bezig is met een privé aankoop van Jessie. Dit schiet bij hem in het verkeerde keelgat. Tegen Cemal en Jessie spreekt hij dan ook hardop uit dat hij het oneerlijk vindt en dat hij het gevoel heeft dat er mensen voorgetrokken worden. Deze toon van Kevin bevalt Jessie dan weer niet. Ik heb genoeg geld, ik geef geld uit wanneer ik wil. Het is tenslotte mijn eigen f*cking zakgeld schreeuwt hij. Kevin blijft op zijn beurt volhouden en wordt ook steeds bozer. De twee komen er niet uit en Jessie besluit boos weg te lopen. Cemal probeert de boel nog te sussen maar wordt door Kevin hard op zijn vingers getikt. Geef me maar drie stemmen reageert Cemal geïrriteerd. Ik heb toch al het gevoel dat jij de pik op mij hebt.  Kevin ontkent dit maar geeft nogmaals aan dat Cemal zich niet aan zijn afspraken houdt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Jans at 08:30

  pak ze aan Kevin de een kan alles de ander niets, Jessie bemoeid zich met alles en heeft de meeste poen nare man is het

 2. Else at 23:25

  Goed zo Kevin!!!! Ga maar goed tegen Jessie in, niet bang! Hij denkt dat hij alles kan doen omdat hij geld heeft!??? Achtergehouden dus!

 3. ikkem at 21:17

  Jessie vindt Cemal makelijke prooi voor de manipulatie.
  Wacht maar even als Cemal vak leert dan krijgt jessie noch hoge korts. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *