De ondernemersvergadering van 19 mei met veel discussie

De ondernemersvergadering van 19 mei met veel discussie

De ondernemers hebben weer vergaderd, in dit bericht lees je alle besproken punten van de vergadering van 19 mei terug.

Cemal zit weer in pak en opent de vergadering van vandaag. De ondernemers hebben winst gemaakt, bijna 3000 euro. René vult aan dat er minder wordt geïnvesteerd en dat is een goed teken. Iedereen lijkt zich wat bewuster van alle uitgaven. Om de beurt vertellen de ondernemers vervolgens waar ze mee bezig zijn. Zo is Jessie bezig met schoenen en vertelt Fay dat er vanmiddag een bad modellen contest op het programma staat. Dit is een onderdeel van de Utopia Spelen 2.0. Billy is te laat en sluit een half uur later aan. Jeroen oppert daarom dat het wellicht een idee is om alle ondernemers voortaan in de ochtend wakker te maken zodat iedereen op tijd is bij de vergadering. Er ontstaat een korte discussie en Billy is niet gediend van kritiek. Ik slaap uit wanneer ik wil reageert ze fel, waarna de vergadering zich voortzet. René is de houding van Billy uiteindelijk ook beu. Hij vindt dat ze te negatief is en wil dat ze op houdt met haar negatieve gedoe. Laten we het positief houden, want hier kan ik niet tegen benadrukt hij. Billy antwoordt lacherig en lijkt zich weinig aan te trekken van René zijn kritiek. De vergadering wordt weer hervat maar de irritaties zijn overduidelijk aanwezig. Jeroen merkt op dat hij vindt dat er te veel persoonlijke dingen worden besproken in de vergadering en ook René stoort zich daaraan. De volgende discussie ontstaat. Jessie voelt zich aangevallen en de drie mannen worden het niet met elkaar eens. Na dit korte oponthoud wordt de vergadering voor de zoveelste keer hervat en na nog een half uurtje vergaderen komt de ondernemersvergadering dan eindelijk tot zijn einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 20:45

    Heel goed dat er eindelijk gezegd is, in de persoon Rene in dit geval, dat Billy zo negatief is, dat werd tijd. Ze beticht anderen daarvan, maar is het zelf minstens net zo. En nee, daar kan ze niet tegen, want kritiek kan ze zelf ook niet verdragen!
    En uitslapen, als een ander te laat kwam, was ze daar ook niet van gediend.
    Wat een mens toch, wat een ”persoonlijkheid…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *