De ondernemersvergadering van 2 mei

De ondernemersvergadering van 2 mei

De ondernemersgroep is weer bij elkaar gekomen om het een en het ander te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 2 mei terug.

Met enige tegenzin neemt Billy het woord. Ze vertelt de rest dat ze op dit moment op 329 euro winst staan in mei. Aangezien het de tweede dag van mei is vinden de ondernemers dit een mooi bedrag. Verder bespreekt Billy de Utopia markt van aankomende zondag. Vandaag is het marktdag en zullen de bewoners het een en ander voorbereiden. Jeroen vertelt dat hij sleutelhangers zal maken om te verkopen om de markt. Hij denkt dat dit ontzettend goed zal lopen. Karin vertelt nog dat ze aan de slag gaat met de winkel en Demi en Fay zijn  druk bezig met de kettinkjes. Na een korte vergadering gaat de groep uit elkaar om aan de slag te gaan. Wat zal de dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 22:38

    Die tweeling had die kettinkjes ook wel gewoon buiten Utopia kunnen maken, meer doen ze niet.
    Wat heeft iedereen het toch druk!!! en wat zijn ze toch nuttig bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *