Het pittige centraal van 4 mei

Het pittige centraal van 4 mei

De bewoners hebben bij elkaar gezeten voor een centraal, een pittige dit keer. In dit bericht lees je alle besproken punten terug.

Billy begint met een financiële update. En vertelt de groep dat ze op dit moment, vlak voor de markt 4000 euro in de min staan. De bewoners schrikken hiervan en beseffen zich ook dat ze na de markt waarschijnlijk weer uit de min zijn. Echter is het niet bepaald gunstig… Kevin begint vervolgens over de pizza’s die afgelopen avond besteld zijn. Volgens hem is er niet genoeg transparantie in de groep en wordt er niet goed gelet op de uitgaven. Dit heb ik gisteren getest door een dure armband te kopen en later op de dag eten te bestellen. Billy voelt zich aangevallen door de actie van Kevin en laat weten dat het niet eerlijk is. Jessie staat haar bij en vraagt zich hardop af of Kevin wel de pincode van de betaalpas mag hebben als hij er op deze manier mee omgaat. Al snel ontstaat er een discussie waarin Billy Kevin streng toespreekt. Je had ook naar me toe kunnen komen. Ik doe nu een maand de financiën, ren de longen uit mijn lijf en ben doodmoe. Ik probeer het iedereen naar de zin te maken voegt ze eraan toe.

Ook de kwestie van te tweeling met betrekking tot de krijtjes komt ter sprake. De twee zijn het er niet mee eens dat zij geen krijtjes mocht kopen. Het is niet eerlijk merkt Fay op. Billy geeft aan dat dit komt doordat de krijtjes uit het potje van de bv betaald moest worden en het eten van eigen zakgeld is betaald. Ondanks dat Billy het niet eens is met Demi en Fay geeft ze hen alsnog toestemming voor de aanschaf voor de krijtjes. Na een lange discussie spreekt de groep af om rekening met Billy te houden, omdat ze nog veel moet leren over de financiën. Ook wordt er medewerking en begrip van de bewoners verwacht omtrent het uitgeven van geld. Wat later sluit de groep dit onderwerp af en gaan ze verder met de evenementen, merchandise en het persoonlijke rondje. Het centraal verloopt verder rustig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Maik at 22:22

  Dit zijn de mensen die buiten zich ook zo asociaal gedragen.
  Onverantwoord schulden maken.
  Dan die Turkse Nederlander die nu ineens Turks moet leren.
  Terwijl hij met 1 of ander dom blondje op de tv sex heeft.
  Weinig respect voor zijn vader.
  Het hele utopia is een grote asociale bende waarin gehoerd en gesnoerd word.en gezopen
  De enige in mijn ogen fatsoen zijn de tweeling.
  Bah bah

 2. Mary at 12:52

  Snap er niets van klagen dat ze geen geld hebben en wel patat en pizza bestellen normaal doe je dat ook niet , hoe krom en ongeloofwaardig wordt utopia e’n normen en waarden kunnen ze helemaal niet , zeker bij de ondernemers niet. Rome heeft ieder maand geld tekort hoe kan ze dan pizza bestellen vrie Fin van Billy zeker .

 3. j.madarie-zweers at 11:21

  bil is net barbie , vooral als ze haar zin niet krijgt en jessie ook , daarom is bil ook weer utopia in gegaan , juist omdat ze de vergetenheid in ging , had ze wel door . enigste optie voor haar om weer een beetje bekent te worden , dan maar op negatieve aandacht . zo gauw ze weg is , wordt ze weer vergeten , daar is ze ook bang voor , desnoods blijft ze voorgoed in utopia , mocht dat niet zo zijn , komt ze later als 3 de keer terug . als het kan brengen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *