Heeft René te weinig zakgeld gehad?

Heeft René te weinig zakgeld gehad?

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. En deze begon goed voor Jeroen en Romy, beiden hebben namelijk post van het thuisfront ontvangen! En het is allemaal positief. Met name bij Jeroen zien we dat de post hem erg goed doet. Oud Utopia bewoner Rob heeft hem ook geschreven. Hij laat Jeroen weten dat het zingen en muziek maken wat hij maakt in de buitenwereld enthousiast over gesproken wordt. Jeroen besluit daar dan ook iets mee te doen en gaat zich daarna uitleven in de gym. Leuk om Jeroen eens wat positiever te zien.

Verder is René samen met Jessie bezig met de boekhouding. René krijgt uitleg over verschillende zaken. Alles is namelijk niet zo overzichtelijk en staat in verschillende lijstjes vermeld. Zo komt ook het zakgeld aan bod. Al snel denkt René dat Billy een fout heeft gemaakt, hij zou 90 euro te weinig zakgeld gehad hebben. Jessie besluit uiteindelijk met Billy het gesprek aan te gaan maar zij laat weten dat alles is uitgekeerd. Waarop Jessie er weer geen goed gevoel over krijgt. Zeker om het feit dat René als eerste liet weten dat hij 90 euro te weinig zou hebben en dat over wilde maken. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Else at 15:31

  Elk mens heeft bevestiging nodig, daar groeit hij van!
  Fijn dus dat Jeroen positieve geluiden heeft ontvangen via Rob, en erg jammer dat er binnen Utopia zó weinig positieve geluiden naar hem komen, zodat hij zich beter voelt.
  Jacco zingt ook niet goed, maar hij hoort meer leuke opmerkingen dan Jeroen.
  Terwijl Jeroen zelf componeert én zingt.
  Beter dan dat gekwallebal van Jessie, Billy, Boyd, Romy, de tweeling.
  Wat voor inhoud heeft dat nou.

 2. anneke at 22:43

  Jessie bemoeid zich overal mee en wil toch niet zelf de boekhouding doen.
  Als hij zich een man voelt gaat hij weer de boekhouding doen.
  Zal hij bang zijn dat hun er achter komen dat het niet klopt.
  En waarom geen echte boekhouder die hun er les in geeft , of kijk op internet hoe een boekhouding gaat je hebt er programma hoe of wat.

 3. some things are not what they seem at 12:42

  Het hypocriete daaraan is dus dat hij vaker zei: ik wil geen zakgeld.

  Enige reden van zijn speurwerk is bewijs vinden dat Jessie geld achter hield.

  En ik snap dat hij niet vertrouwd word door velen, maar als we ons eens verdiepen in de persoon binnenin dan zul je zien dat niets is wat het lijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *