Utopia kijkcijfers week 124

Utopia kijkcijfers week 124

Tijd voor de Utopia kijkcijfers. Hoe goed werd het programma afgelopen week bekeken? We hebben wat cijfers voor je op een rijtje gezet. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 124 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 1 mei: 481.000 kijkers
 • Dinsdag 2 mei: 467.000 kijkers
 • Woensdag 3 mei: 445.000 kijkers
 • Donderdag 4 mei: 406.000 kijkers
 • Vrijdag 5 mei: 454.000 kijkers

Van alle positiviteit waar we vorige week nog over schreven is deze week weinig van te bekennen. Deze week zien we alleen maar rode cijfers. Het gemiddelde van 500.000 kijkers wordt niet meer behaald. Misschien komt de extreme daling in de Utopia kijkcijfers door de vakantie? Laten we hopen dat het volgende week flink verbeterd. We komen er dan ook snel weer op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. yasmine at 09:13

  Alles draait teveel om geld bahh. Een penthouse eten in overvloed zuipen. Geef mij maar de oude utopia terug waar ze niks hadden en alles nog samen moesten doen. Dit wordt indedaad meer de gouden kooi bahh..

 2. Angelique at 14:11

  Ik ben altijd werken rond dat tijdstip. Maar ik kijk ook niet terug. In het begin was ik een fanatieke kijker. Toen was de opzet nog goed. Nu vind ik het op de Gouden Kooi lijken. Niet gek natuurlijk want Huub werkt achter de schermen. Iedere keer medebewoners niks gunnen, dat gepest, geruzie dat zuipen. Nee niet mijn ding.

 3. gerrie at 13:43

  sinds jessie boyd en billie er in zitten is er niks meer aan.en die tweeling daar erger ik mij dood aan.

 4. Grumpy at 11:16

  Kan het niet gek vinden dat de kijkcijfers zo gedaald zijn. Utopia, een soap die ooit begonnen is met een goede intentie, is verworden tot een programma waar geld, afgunst, jaloezie, ruzie, drank en sex de boventoon voeren. Waar iedere inwoner gelijk is maar waar sommigen iets meer gelijk zijn dan anderen. Dit heeft niets meer met een Utopia te maken.

 5. Anna at 09:41

  Het is niet meer leuk om te kijken alles moet lux alles is geld dan dat zuipen en ruzie men zit daar alleen maar meer meer .en buiten Utopia moeten mensen vechten voor hun boterham en huis en haard
  .hoop dat men Utopia als kijker links laat liggen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *