Vandaag staat het evenement open loods op het programma!

Vandaag staat het evenement open loods op het programma!

Een nieuwe dag is aangebroken, tijd weer voor wat nieuws uit Utopia! Zo staat vandaag in het teken van een evenement, open loods genaamd. De loods is geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur. Deze middag zal in het teken staan van de creativiteit van de bewoners. Zo kun je mediteren met René, een dansje doen met Kevin, wordt er van alles verkocht, Jacco zingt een liedje, Cemal geeft een rondleiding en de tweeling loopt rond met hun camera om polaroid foto’s te maken. Laten we hopen dat het een succes wordt!

Nu we het toch over de tweeling hebben, ze hebben laatst met Chipp een date gehad. En Chipp heeft zijn keuze gemaakt voor een vervolg date. Chipp heeft voor Fay gekozen. En puur naar zijn gevoel gekeken. Fay en Chipp gaan dus nogmaals op date waar Fay wel blij mee is. Verder kun je nog altijd stemmen op Demi en Fay voor de FHM 500 contest. Hier kun je op Demi stemmen en hier op Fay. De wedstrijd zit er al bijna op. Zullen de dames uit Utopia hoog op de lijst komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *