Floor en Billy vinden dat er te veel uit eigen belang wordt gehandeld

Floor en Billy vinden dat er te veel uit eigen belang wordt gehandeld

Billy en Floor zitten samen achter de computers als de structuur en de gang van zaken binnen Utopia ter sprake komt. Billy is al enige tijd bezig met het aanscherpen van de regels en volgens haar valt er nog een hoop te behalen.

Zo vertelt Billy dat ze graag ziet dat er sancties tegenover bepaald gedrag komen. We hebben afgesproken om niet te drinken voor en tijdens evenementen, je gaat het meemaken, maar het gaat gebeuren voegt ze eraan toe. Ik denk dat dit voorkomen kan worden door hier sancties tegenover te stellen. Vervolgens gaat ze verder over het evenement van Jeroen. Jeroen wil 400 euro aan een band uitgeven terwijl dit budget er niet is. Dat kan gewoon niet, dan blazen we het hele evenement af benadrukt ze. Floor is het hiermee eens. Ik vind dat er vooraf een budget moet zijn, afhangend van de kaartverkoop voegt ze eraan toe. Verder zijn de tere erover uit dat er momenteel te veel uit eigen belang wordt gehandeld en te weinig uit groepsbelang. We moeten veel harder worden merkt Billy op. Daarom besluiten de dames om samen te gaan zitten en alles goed uit te werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 06:55

    Billy heeft weer een “maatje” gevonden genaamd Floor. Ik ben benieuwd hoe lang dat duurt.

    Floor is ook spion voor Jessie, eigenlijk hoop ik dat ze een dubbelspion is en met alle info die ze krijgt, de boel laat escaleren zodat met een grote plof heel Utopia in elkaar zakt.

  2. maria at 15:01

    owow billie een groeps gevoel hebben kom op zeg jij eerst dan de rest.
    jeroen heeft te weinig inkomsten voor hem feest maar jij mag wel weer bestellen he billie alles eigenbelang,mens spoort echt niet en floor ja knikker doet graag mee dat noemen ze zakloper hou ik het nog netjes toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *