X

Jessie vindt Utopia een speelkwartier

Een nieuwe dag is begonnen en deze ging van start met wat irritaties. In de ochtend bespreken Kevin en Jessie of ze hun nachtrust hebben gekregen vannacht. Beide heren hadden namelijk last van lawaai. Dit geluid kwam van dat de tweeling, Romy, Billy, Chipp en Cemal die buiten waren. Ik word er moe van dat er een aantal zijn, die ’s ochtends niets waard zijn en dan ’s avonds laat opleven mopperd Jessie. Kevin kan zich helemaal in zijn mede bewoner vinden. Hoewel iedereen zelf moet weten hoe laat ze gaan slapen, moeten ze wel rekening blijven houden met de de rest van de groep voegt hij eraan toe. Ik denk dat we op het punt zijn beland, dat Utopia zo is verjongd, dat we een speelkwartier moeten houden sluit Jessie zijn klaagzang af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4.2/5]

Reacties (8)

  • kom vast door het weer komen de dames los heren hangen er gewoon een beetje bij.deze dames zal je altijd horen die praten niet maar schreeuwen.alleen met roddelen smoezen ze wel zachtjes.

  • Dar past jesie heel goed hij het is zelf af en toe een kleuter
    oh nee hij is al 25.

  • Ja het maakt niet uit of ze laat gaan slapen maar kom de andere dag wel op tijd uit je nest .

  • Met Jessy,als een soort van kleuterjuf.Dan hoeft ie maar 2x per dag een kwartier zelf te werken.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings