X

Chipp en Beau willen jarige Jeroen een stripact cadeau doen

Vandaag is Jeroen jarig! Hij is 26 jaar jong geworden. En een aantal bewoners willen hem graag verrassen. Jeroen kan volgens hen wel wat vrouwelijke aandacht gebruiken. Beau en Chipp hebben daar een leuk idee voor. Ze willen namelijk Jeroen een stripact cadeau doen. Voor dit bijzondere verjaardagscadeau is een budget van €75,- beschikbaar. Gezien het feit dat het crisis is kan er niet meer vanaf. Daarom plaatsen Chipp en Beau een oproep.  Ken of ben jij een dame die vandaag beschikbaar is en Jeroen een geweldige verjaardag gunt? Stuur een berichtje naar inwoners@talpa.tv t.a.v. Beau

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.6/5]

Reacties (2)

  • dat zou wel erg leuk zijn voor hem.wil dan zijn reactie op dat moment zien hahaha.
    top van chip en beau.

  • Laat Billy een "voorstelling" geven, die heeft er geen moeite mee om haar lichaam te showen. Spaar je ook nog €75 uit.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings