X

Jeroen denkt dat zijn ruzie met René nog wel even gaat duren

De Jeroen en René story gaat nog gewoon door. De onenigheid ontstond vanmorgen toen Jeroen een nieuwe werkwijze presenteerde in een centraal. De dag staat een beetje in het teken van de twee want Jeroen is nog altijd boos. Hij kletst met Jacco in de tuin wat na over wat er allemaal gebeurd is. Jacco hoopt dat Jeroen en René ondanks hun ruzie en meningsverschillen nog wel normaal met elkaar om kunnen gaan. Daarom stelt Jacco aan Jeroen voor om eens met René te praten. Want wat er ook gebeurd je moet met elkaar door voegt hij eraan toe. Jeroen laat weten dat de manier waarop mede bewoner René hem te kakken heeft gezet hoog zit. En schudt dan ook zijn hoofd als hij het idee van Jacco hoort. Hij denkt dat hij nog een hele tijd ruzie zal hebben met René, al is Jeroen het wel met Jacco eens dat René en hij een gesprek moeten hebben.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Reacties (5)

  • heb toch geen zin rene heeft het te hoog in zijn bol gekregen.
    weet en doet alles zelf veel beter kan net zo min tegen kritiek

  • Rene voelt zich ver verheven boven Jeroen en is erg tevreden over zichzelf . Alsof hij al zoveel heeft gepresteerd

  • Die Rene staat daar voor hem met zijn hand gebaren of hij wil zeggen ( ik doe het op z'n Nederlands want ik kan geen Engels)
    En zo praat jij tegen mij en je praat zo tegen mij.
    En zo praat je niet over mij ,zo met dat vingertje.

  • De groep i ook een slappe hap hebben nergens verstand van dan alleen maar mooi wezen en geld opmaken.Laat jullie horen als je het wil veranderen anders is Jessi weg en heeft Rene de touwtje in handen.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings