X

De bewoners genoten van een rustige avond in Utopia

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Nadat de bewoners gezamenlijk hebben gegeten gaat ieder zijn eigen weg. Johan en Billy kletsen in de keuken over allerlei onderwerpen. Zo vraagt Billy hem naar zijn liefdesleven en Johan vertelt volop over zijn voorkeuren, zijn vorige relaties en zijn behoeftes in een relatie. Floor en Madilia zoeken ondertussen de gym op om daar een bijzondere dans te oefenen, iets wat Johan, Cemal en Noah eerder op de dag ook deden. Bas en Beau vertrekken nog wat later richting de stal om daar de dieren te verzorgen. Er werd genoten van een rustige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • Billy is zó nieuwsgierig naar het liefdesleven van anderen...bah! Laat haar toch ophouden met die indringende vragen naar anderen!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings