X

Billy verlaat tijdelijk Utopia omdat ze een afspraak heeft voor haar neuscorrectie

Billy heeft Utopia tijdelijk verlaten. Ze is al tijden bezig met een neuscorrectie en daarom mag ze vanmiddag de mini samenleving even verlaten. Ze heeft namelijk een afspraak voor haar neuscorrectie gepland staan. Een aantal bewoners lopen met haar dan ook richting de poort om haar succes te wensen. Ik ben wel een beetje nerveus laat Billy weten. Iedereen geeft haar een dikke knuffel en Romy zegt dat ze een mooie, nieuwe neus moet uitzoeken. Beau grapt nog dat ze zoveel mogelijk van de prijs af moet halen en Billy laat weten dat zeker te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 1.9/5]

Reacties (2)

  • Jammer dat ze niet voorgoed de poort achter haar sluit. Hopelijk de sfeer nu ook beter, nu ze even buiten de poort is.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings