X

Danny, Arnold en Johan zijn de potentiële bewoners van de maand augustus

Wie zijn de potentiële bewoners van deze maand? Dit keer gaat het om drie mannen die zich in dit bericht aan je voorstellen. Wie vindt jij het beste in de groep passen?

Arnold
Arnold is 59 jaar en woont met zijn Margherita in Zoetermeer. Samen hebben ze drie kinderen en een kleindochter. Arnold is leidinggevende voor verschillende bouwprojecten. In Utopia wil hij een drankje gaan verkopen waarvan een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel gaat. Daarnaast wil hij zich richten op zijn gezondheid en gewicht.

Danny
Danny is 20 jaar oud en woont in Emmeloord. In het dagelijks leven werkt hij als kabelmonteur en houdt hij zich bezig met zijn grote passie voetbal. In Utopia wil Danny zich focussen op voetbal en geld verdienen met voetbalclinics aan jeugdvoetbalteams. Voor Danny is Utopia geslaagd als hij volwassener is geworden en de huidige structuur binnen Utopia op orde is.

Johan
Johan is 28 jaar en woont in Soest. Hij is druk met zijn eigen klusbedrijf en het liefst de hele dag bezig met zijn handen. Daarnaast restaureert hij graag luxe oldtimers. Zijn grootste passie is hardcore-muziek, waar hij als producer en DJ graag zijn dagen mee vult. In Utopia wil hij daarom Rave-Topia organiseren. Johan vindt het erg belangrijk dat Utopia weer welvarend wordt, en wil daar graag aan bijdragen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (7)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings