Het prinsessenkasteel van de tweeling is af!

Het prinsessenkasteel van de tweeling is af!

Al een tijdje willen Demi en Fay een kasteel, een prinsessenkasteel om precies te zijn. De tweeling heeft René gevraagd of hij dit wil realiseren. En hij is dan ook druk bezig geweest om het kasteel te maken. Afgelopen avond is het kasteel zo goed als af en vol trots laten Demi en Fay het kasteel aan Romy en Cemal zien. Er moet nog wel een gracht komen volgens de tweeling en een mogelijkheid om op het dak te komen. Maar de buitenkant ziet er al super uit volgens hen. Wat is het toch een schat he die René? Zo knap wat hij allemaal kan roept de tweeling enthousiast naar Romy en Cemal.

Wat later zijn Demi en Fay bezig met het naaien en maken van hun eigen vlag voor bovenop hun prinsessenkasteel.René biedt de twee hulp aan en met een ladder helpt hij de twee met het uitkiezen van de plek en het vastmaken ervan. Vervolgens klimmen de vrouwen zelf ook omhoog.Met zijn drieën bespreken ze de mogelijkheden. We willen ook goudvissen grapt Demi. Maar René wil op zijn  beurt eerst nog wel eens zien hoe ze de hele gracht uitgraven. Wordt het morgen warm weer vraagt Fay. Één ding is zeker. Het wordt nog hard zwoegen voor de tweeling. Wat wil je ervoor terug hebben René vraagt de tweeling die dolblij dansen en zingen op het dak. René moet er eens goed over denken en zegt dat hij van koekjes en van thee houdt. Dat moet wel lukken volgens Demi en Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. rick at 11:19

    Het is toch wel heel erg triest meiden/vrouwen van die leeftijd die als kleuters springen omdat ze een “kasteel” hebben . Het wordt steeds erger wat is dit een voorbeeld hoe je niet je kinderen moet opvoeden . Dit zijn 2 zusjes die altijd alles krijgen en als ze het niet krijgen gaan ze stampvoeten triest heel erg triest en ze zitten tussen de 500 mooiste vrouwen van NL ????? Ja DOEIIIIIII

  2. maria at 09:44

    leuk van rene maar die twee hebben totaal zelf niets gedaan.
    terwijl er gezegt is die iets wil bouwen moet wel zelf ook helpen.
    wie kan er nou geen vlag maken ow ja is zittend werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *