X

René regelt salsa les voor de groep

Afgelopen avond werd er flink gedanst in Utopia. Want na de laatste paaldans les kwamen er nog wat dansleraren het terrein oplopen. René heeft hen uitgenodigd om een salsa les te geven. Hij wacht ze dan ook op bij de poort. Het stel loopt richting de loods en René gaat daarna enthousiast voor de groep staan. Hij legt het een en het ander uit en vervolgens gaat de muziek aan. Terwijl de vier leraren de danspassen voordoen. De groep doet enthousiast mee, iedereen heeft een partner uitgekozen en dansen erop los. Het was een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (4)

  • sorry hoor rene maar komen hun ook gratis want bv bijna leeg he zeg je zelf met camal.
    maar neem niet weg leuk idee toch weer iets voor de groep samen,

  • Waar halen ze het geld vandaan , is dat van het geld wat Billy ingeleverd heeft
    Zo kan ik ook iets regelen.
    ER zijn een paar mensen die ook alles kunnen doen, ik had dit Floor niet zien doen omdat ze er geen toestemming voor zal krijgen

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings