X

Romy besluit zich te herpakken en er helemaal voor te gaan vandaag

Vandaag is het Utopia markt maar niet zomaar een markt. Er zal vandaag namelijk een buitenbar zijn. Romy is gisteren al druk in de weer geweest met de voorbereidingen van de buitenbar maar dit ging niet zoals gepland. Zo was er geen juiste tafel voor het uitserveren van de drankjes en ging het fout bij het tellen van de flessen. Toch waren ondanks alle stress alle problemen aan het einde van de dag opgelost.

En op deze nieuwe dag lijkt Romy vrolijk te zijn opgestaan maar niets is minder waar. Nadat ze haar haren heeft gekruld wordt het haar te veel. In de kleedruimte knuffelt Billy haar. Snikkend vertelt Romy dat ze het even zwaar heeft en dit gisteren niet durfde te zeggen. Billy probeert haar te kalmeren en zegt dat het niet erg is als je soms niet zo lekker in je vel zit. Ik vind het gewoon allemaal kut gaat Romy verder terwijl ze huilt. De wereld vergaat niet spreekt Billy haar streng toe. Na een tijdje verschijnt er langzaam weer een glimlach op Romy haar gezicht en ze besluit zich te herpakken en er helemaal voor te gaan vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Reacties (1)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings