X

Was alcohol de grote oorzaak van het drama tussen Demi, Chipp en Fay?

Een nieuwe dag is begonnn en de meeste bewonerw hebben vannacht mogen genieten van het grote drama tussen Demi, Fay en Chipp. Al vroeg op de ochtend hebben verschillende bewoner het erover, maar als Chipp wakker wordt en zich bij de groep voegt begint de napraat pas echt. Er zijn een aantal bewoners die het niet volledig hebben meegekregen, dus Chipp licht iedereen even in. Billy is het ermee eens dat het allemaal nogal dramatisch was. Als Demi heeft gedronken en begint met huilen, dan stopt ze niet meer voegt ze eraan toe. Volgens Chipp is het één groot misverstand geweest. Dit doordat hij enkel drinken ging pakken tijdens een verhaal van Demi. Hierna is de bom gebarsten en bleef het de hele avond doorgaan. Beau en Linda zijn het erover eens dat het aan de alcohol heeft gelegen. Ze vinden het zonde dat het direct de hele avond moet doorgaan, in plaats van dat er de volgende ochtend wordt gesproken. Soms moet je dingen even laten zucht Linda. Beau vindt het op haar beurt vervelend dat alle andere bewoners er op zo’n moment ook last van hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (7)

  • mmm dacht net ze lijken veel op billie en jessy.zelfde karakters de dames.
    dat wordt een lange utopia voor hun met vaak veel huilen en ruzie,

  • Hahahaha die Billy..... pfffff hou toch je mond. Kijk naar jezelf. Jij schreeuwt en jammert al als je twee minuten geen aandacht krijgt

  • Chipp moet eens niet de hele dag om haar heen hangen .
    Dat doen Cemal en Romy toch ook niet die zijn ook bezig met andere , maar hun hangen de hele dag aan elkaar.
    Vandaar het jaloerse gedoe van beiden

  • Billy en Romy zijn inderdaad nét zo. En dus beter geen alcohol of ééntje als je weet dat je er minder goed tegen kunt!

  • JaJa alcohol en kinderen gevaarlijke combinatie. Daarom is het misschien beter alles alcohol vrij te maken. Niet leuk maar wel beter . Ze kunnen in hun normale doen al niet zonder ruzie . En het is beter voor de kijkcijfers. Drank maakt meer kapt dan je lief is.

  • Billy weet waarover zij praat,want zij en Demi zijn uit het zelfde hout gesneden.
    Als er drank in het spel is dan gaan bij die twee de sirenes in werking.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings