Wie nomineer jij deze maand?!

Wie nomineer jij deze maand?!

Een nieuwe dag is weer begonnen en vanaf vandaag kun je nomineren! De komende 24 uur ligt het lot van de bewoners in jouw handen. Jij bepaalt wie de publieksstem krijgt. Je hebt tot morgenochtend 09:00 uur. Maar hoe werkt het ook alweer?

Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort (betaald paspoort) kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee. Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar je kunt ook kijken of je een Elite-stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite-lid telt drie keer mee. Alle stemmen worden vervolgens bij elkaar opgeteld en de drie bewoners  met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem.

Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone of tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app  Utopia. Deze is te downloaden via de App Store en Google Play. In het hoofdmenu van de app vind je de knop Stemmen. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Ben jij er al uit? Stem dan hier!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *