X

Beau, Romy en Madilia ontvangen klanten in Utopia

Beau en Romy ontvangen twee dames voor een rondleiding. Met een lekkere kop thee bij Zoet en Zeau maken ze kennis met elkaar. Daarna krijgen de gasten alle uithoeken van het terrein te zien. De slaapplekken worden bekeken en de loods wordt uiteraard ook bezocht. Madilia mag op haar beurt zelfs aan het werk. Erik, die eerder langs is geweest in Utopia, krijgt een uitgebreide schoonheidsbehandeling. Inclusief gezichtsmasker en komkommers op de ogen. Na deze behandeling krijgt Erik vervolgens een rondleiding van Madilia en relaxt nog even in het zonnetje met andere bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Reacties (2)

  • Waar ze voor de rest niet veel aandacht meer aan hem bestede.
    Hij zat er maar bij.
    Maar Madilia heeft weer wat verdiend

  • Dit is niet zo. Zelf heb ik een leuke middag gehad en je leerd de mensen pas kennen als je er bent geweest. Veroordeel niet als je er niet bij bent geweest. Je kunt tegenwoordig gemakkelijk kritiek geven via internet.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings