X

Billy en Chipp vinden Madilia niet productief genoeg

Na het gesprek over een rechter en gevangenis in Utopia, praten Billy en Chipp nog even verder. De twee lijken zich nogal te ergeren aan Madilia. Ze vinden haar niet productief. Daarnaast vindt Chipp het jammer dat Madilia haar beautysalon niet lijkt op te willen geven. Met die ruimte kunnen de bewoners veel meer, merkt hij op. Bijvoorbeeld José die graag een vegetarisch restaurantje wil opzetten in de mini samenlevint. De ruimte onder het penthouse zou hier de perfecte plek voor zijn. Hier is Billy het helemaal eens. Die vrouw heeft zich in drie weken al meer bewezen dan Madi in haar hele Utopia tijd zegt Billy aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Reacties (4)

  • Billy praat nu weer raar over Madilia , ik dacht dat hun met elkaar wat gingen doen.
    Kan je zien dat Billy niet te vertrouwen is.

  • Beide hebben geen recht van spreken! Chipp voert ook geen ene ruk uit en Billy heeft een werkschuur en penthouse voor haar alleen, en ook nog een hoekje in de kledingwinkel geclaimed omdat zij het had gebouwd. Beide op de bank en een van de twins erbij!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings