Er wordt een avondklok ingevoerd zodat Linda en Madilia goed kunnen slapen

Er wordt een avondklok ingevoerd zodat Linda en Madilia goed kunnen slapen

Nu het voor Linda en Madilia afwachten is of de bouw van het strohuisje door kan gaan, zullen ze tot het zo ver is toch op de vide moeten slapen. De twee slapen daar niet lekker en worden vaak wakker van de geluiden, die andere bewoners ’s avonds laat of ’s ochtends vroeg maken. Dew twee hebben dit al vaker aangegeven en het kwam ook weer ter sprake in het centraal van vandaag. Zo vroeg Linda aan de groep of ze rekening met de mensen die op de vide slapen willen houden. Een aantal bewoners stelde toen voor om oordoppen voor de dames te kopen. Dit schoot bij Linda en Madilia in het verkeerde keelgat. Dat vond ik te ver gaan. Wij zijn toch ook mensen, we kunnen toch beetje begrip hebben voor elkaar zegt Madilia als ze later in de salon zit met Linda en Romy. Hier is Linda het helemaal mee eens. Romy heeft wel een goede oplossing namelijk een avondklok. In het verleden hebben de bewoners al gewerkt met een avondklok en moesten ze op de avonden voor de centraal dagen om tien uur stil zijn. Vanaf nu kunnen Linda en Madilia in ieder geval op donderdag en zondag rustig slapen. Maar of dat echt zal helpen?

Ook adverteren? Klik hier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *