X

Hoe voelt Beau zich na de relatiebreuk met Bas?

Beau en Bas hebben geen relatie meer. Bas maakte dit vanmorgen bekend aan Billy. Billy besluit uiteindleijk om ook eens met Beau te praten. Want hoe gaat het nu met haar?

Beau laat weten dat het goed gaat. Ik moet alleen voor mezelf een aantal dingen op een rijtje zetten, of dat nou met of zonder Bas is voegt ze eraan toe. En benadrukt dat ze in harmonie uit elkaar zijn gegaan en dat ze nog steeds prima met Bas door één deur kan. Ik kies voor mijzelf benadrukt ze. Billy denkt op haar beurt dat Beau hier als persoon alleen maar sterker van wordt. Een relatie moet volgens haar geen belemmering worden. Verder praat Beau heel open en rationeel over haar relatiebreauk maar op een gegeven moment kan ze de tranen niet meer bedwingen. Op het moment is het pijnlijk maar uiteindelijk moet het me veel opleveren snikt ze. Billy geeft Beau een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Reacties (2)

  • Beau verdient veel beter dan zo'n nietsnut als Bas. Tjonge ,wat is die gast veranderd in negatieve zin!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings