X

Johan is heel de dag aan het flirten met Madilia en Billy

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Johan is de hele dag al aan het flirten, van Madilia tot Billy en het lukt hem allemaal. Hij speelt het goed uit tussen de dames, doet lief tegen de een en dan weer onaardig tegen de ander. Zo heeft hij meerdere kansen. Er hangt een seksuele spanning in de vide, dit komt door Johan en Cemal die hun trucjes laten zien aan alle aanwezige vrouwen.

Demi en Fay besluiten even lekker te roddelen over het nieuwe huisje van Bas en Beau. Zij willen namelijk naast de gym een eigen huisje gaan bouwen. Ze hebben helemaal geen geld om een huis te bouwen zegt Demi. Romy sluit zich aan bij het gesprek en is het er mee eens. Noah en René besluiten om te oefenen op de volksliederen, Jacco sluit zich aan bij het tweetal. Zo zingen ze met zijn drieën de avond in. Chipp en Fay liggen op de bank met elkaar te knuffelen, en houden de boel goed in de gaten. De twee  maken plannen voor in de avond. Wordt vervolgd..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.8/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings