X

Billy heeft Utopia verlaten om haar neuscorrectie te ondergaan

Vandaag krijgt Billy haar neuscorrectie. Vanochtend was ze al vroeg uit de veren en heeft met Romy al gefantaseerd over de nieuwe versie van haar neus. Daarna is ze Johan gaan wakker maken met een kopje koffie. Hij was echter meer geïnteresseerd in zijn bed dan in Billy en heeft haar dan ook geen aandacht geschonken. Billy heeft hem tot drie keer toe wakker proberen te maken maar helaas zonder succes. Om 10:00 uur was het dan eindelijk tijd om met haar spullen om te overnachten naar de poort te lopen. Iedereen in de loods geeft Billy nog een dikke knuffel en Romy, Demi, Fay, Beau, Noah en Chipp  willen met haar meelopen richting de poort. Maar dan komt Johan nog een keer aan lopen. Blij valt Billy hem in de armen en laat hem weten dat ze nu toch wel erg zenuwachtig is. Gezellig pratend lopen ze naar de poort, daar aangekomen geeft iedereen haar nog een dikke knuffel en verlaat Billy voor tijdelijke duur Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Reacties (5)

  • Kan ze niet gelijk weg blijven? Wat een opstoker is dit toch zeg en ik blijf mij verbazen, dat niemand dat daar in de gaten heeft....

  • Billy, Billy en nog eens Billy. Alles draait om haar in Utopia.
    En dat terwijl we al eens eerder van haar verlost waren.

  • Het is superleuk om te zien hoe Johan met Billy omgaat. Hij laat haar op een positieve manier naar haarzelf kijken.
    Knap van Johan!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings