Mel en Senna zijn als potentiële bewoners Utopia in gegaan

Mel en Senna zijn als potentiële bewoners Utopia in gegaan

En toen stonden daar twee potentiële bewoners. Mel en Senna worden vrolijk begroet door een aantal vrouwelijke bewoners. Zoenen worden uitgewisseld en handen geschud. De nieuwelingen zijn duidelijk niet verlegen en er wordt direct veel gelachen. Daarna loopt het groepje terug richting de loods waar het uiteraard tijd is voor een voorstelronde.

Mel mag zich als eerste voorstellen. Hij verteld wat hij buiten Utopia heeft gedaan en benadrukt dat hij snel aan de slag wil in Utopia. Romy stelt vervolgens de vraag of Mel single is. Mel antwoordt ja. hij. De 22 jarige Mel vertelt dat hij aan zichzelf wil werken en ook het sporten weer wil oppakken om de overtollige kilo’s zo kwijt te raken. Op de vraag of Mel zichzelf wil omschrijven als persoon antwoordt hij dat hij sociaal is. Ik heb er weinig moeite mee om met nieuwe mensen om te gaan voegt hij eraan toe.

Dan is het de beurt aan Senna. Ik ben 21 jaar oud en marktkoopman vertelt hij aan de groep. Er wordt snel geroepen dat de bewoners zelf ook een markt hebben en dat is precies waar Senna zich voor wil inzetten. Nu de winter nadert wil hij ook graag wintergroenten gaan verbouwen in Utopia en daarmee geld verdienen. In tegenstelling tot Mel heeft Senna wel een relatie buiten de mini samenleving. Al anderhalf jaar vertelt hij. Verder denkt de nieuweling dat hij met een aantal bewoners heel goed zal opschieten, maar met sommige bewoners ook wel kan botsen. Ik trek in ieder geval wel mijn bek open voegt hij er zelfverzekerd aan toe.

Op de vraag of de potentiële bewoners denken de volle vijftien maanden in Utopia vol te houden antwoorden beide met een ja. Dat Senna buiten Utopia een vriendin heeft moet geen probleem vormen. De rest van de groep is duidelijk blij met de verhalen en antwoorden van de potentiële bewoners. Demi, Fay en Romy kijken aandachtig naar de nieuwe mannen en ze kunnen de ondeugende glimlach op hun gezicht niet verbergen. Er wordt zelfs wat gegiecheld. Na deze vlugge kennismaking is het tijd voor de rondleiding.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *