Utopia 2018 gaat door!

Utopia 2018 gaat door!

Het duurde even maar het grote nieuws is dan uiteindelijk bekend. Via verschillende mediabronnen kunnen we melden dat Utopia 2018 door gaat! Ook in het nieuwe jaar kunnen we dus genieten van het realityprogramma!  Elf oktober heeft een woordvoerder namelijk laten weten dat Utopia ook in 2018 gewoon doorgaat. “Utopia staat gewoon in de schema’s” laat de zender weten over de 2018 plannen. En dat voor een programma wat sinds 2014 iedere werkdag op de buis is!  Elk jaar weer bekijkt de zender of ze doorgaat met het programma of niet. “De wet van commerciële televisie is inmiddels algemeen bekend: zolang de kijker het wil zien blijft SBS het uitzenden en wij het maken“ legde producent John de Mol vorig jaar nog uit.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Meike at 08:21

    O super, ik ben eraan verslingerd. Ik kijk het echt elke dag en als ik het om half 8 niet kan zien kijk ik het terug. Nog nooit een aflevering gemist. Hoort gewoon bij mijn leven van alle dag.
    Heerlijk ontspannen half uurtje !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *