X

Billy en Madilia trekken steeds meer naar elkaar toe

Billy en Madilia zitten op de bank en kletsen over de liefde. De twee komen erachter dat hun exen heel erg op elkaar lijken en praten uitgebreid over de relaties die ze hebben gehad. De twee vinden allebei dat ze veel overeenkomsten hebben en Billy laat aan Madilia weten dat ze de laatste tijd veel naar haar en Linda toetrekt en dat is niet zonder reden. Ik merk dat ik naar de meer volwassen mensen trek voegt ze er stellig aan toe. Ik vind dat we vaak op één lijn liggen qua principes. En merk ook dat de band tussen ons daarom steeds hechter wordt. Madilia begrijpt wat Billy bedoelt en is het eens met de analyse van Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Reacties (4)

  • Ze wilt gewoon geen stemmen hebben. Daarom heel lief doen als alles voorbij is , is ze weer een heks

  • De verkiezingen komen er aan en Billy probeert weer zieltjes te winnen. Jammer dat de kijkers zo weinig/geen invloed hebben op het stemmen. Nu krijgen er drie inwoners 1 stem, misschien eerlijker om dit te veranderen naar 5;3;1 stemmen!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings