X

Beau en Billy besluiten de mannen goed in de gaten te houden

Nadat Beau, Baldr en René heeft aangesproken op de mentaliteit van de mannen, valt het Billy en haar op dat een aantal mannen aan de slag is gegaan met het een en het ander. Hij heeft nu een plank gepakt zegt Billy. Maar hoe ziet het er over een uur uit? De twee besluiten dat ze de mannen vandaag in de gaten willen houden. We gaan ze even observeren benadrukt Beau. De twee besluiten de mannen de komende dagen in de gaten te houden. Mocht het zo zijn dat hun inzet weer verzwakt, wil Billy dat de vrouwen een planning voor de mannen maken zodat ze zich bezig weten te houden. De twee zijn vastberaden om de mentaliteit bij de mannen te veranderen en geven elkaar enthousiast een high five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Reacties (2)

  • Misschien kunnen ze bespreken dat ze het de laatste maanden zo gezellige mogelijk gaan maken.
    En niet zo op elkaar te letten.

  • Bilyy ga zelf eens aan het werk met je stomme gehinnik,je doet niks meer aan je kleding verfen en verkopen .Let eens op je zelf en Beau je bent toch ook niet zo eerlijk waait met alle winden mee .

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings