Cemal, José en Linda balen van de huidige mentaliteit in Utopia

Cemal, José en Linda balen van de huidige mentaliteit in Utopia

De bewoners hebben een bewogen dag gehad vandaag en dat was afgelopen avond dan ook te merken. Er hangt een rustige sfeer in de loods en de bewoners doen hun eigen ding. Dit merkt Chipp ook op. Als Billy laat weten dat ze zich even terugtrekt en een boek gaat lezen, kijkt hij verbaasd. Jij ook al? vraagt hij aan haar. En laat weten dat het hem opvalt dat iedereen vanavond zijn eigen gang gaat. Het is helemaal leeg hier voegt hij eraan toe. Billy en Fay reageren dat het een heftige dag is geweest. Baldr is ondertussen druk bezig in de bistro. De singer songwriter is in de weer met muziek en heeft een aantal songteksten uitgeprint. Hij zet de muziek aan en begint rustig mee te zingen. Linda, José en Cemal zitten in José haar caravan te kletsen over van alles en nog wat. Ze hebben het over de luiheid van de andere bewoners. Ze zijn het over eens dat een paar bewoners gewoon moe zijn van het niets doen. Het drietal heeft er genoeg van dat er zoveel op de bank gehangen wordt want dit is niet hun mentaliteit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 12:26

    Ze moeten de stemmingen weer invoeren iedere maand iemand naar huis en dan met 10 man de finale in dan worden ze wel actiever als ze weten dat ze naar huis gestuurd kunnen worden het is toch niet om aan te zien zo mogen ze van mij wel al in Jan. Stoppen.
    Net als bij expeditie Robinson. net voor de finale naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *