X

Demi en Fay koken van woede door het gedoe met José

We staan altijd voor haar klaar, no matter what zegt Demi verbaasd doelend op de ruzie tussen Chipp en José. Fay knikt instemmend, de tweeling begrijpt niet dat José zo over hun kan doen. Ook al vinden we haar soms irritant, alsnog steken wij energie in haar. Dit zijn echt honderd messteken in mijn rug voegt Demi er nog aan toe.Dit begrijpt Fay maar ze drukt Demi wel op het hart om beleefd te blijven. Gewoon netjes blijven, zoals we hebben geleerd van papa en mama. We hoeven niet als haar te handelen vervolgd ze wijs. Hier kan Demi zich wel in vinden. Toch vergeven de twee dit José niet en ze koken van woede. Ze is voor mij lucht merkt Demi aan het einde van het gesprek op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Reacties (3)

  • Snap ik,de fout zit bij José .
    De twee meiden zijn altyd lief voor José ,
    Maar dat waardeerd José niet.

  • Maar meiden jullie hebben gelijk...maar Chipp mag ook een beetje opvoeding krijgen van jullie en respect voor toch een iets oudere dame ...kan me voorstellen dan hij boos is maar toch.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings