De bewoners krijgen slecht nieuws van de boekhouder uit de buitenwereld

De bewoners krijgen slecht nieuws van de boekhouder uit de buitenwereld

Als Linda achter de computer de mail checkt, komt ze achter een verontrustende mail. Dit meen je niet hé?! roept ze geïrriteerd uit. Het blijkt een mail te zijn van de boekhouder, die nog een aantal stukken mist voor de administratie. Ivan komt snel kijken wat er aan de hand is en Linda laat de mail zien. Ze zucht dat dit Mehmet zijn taak is en ze verdenkt hem ervan dat hij ook niet alle stukken in orde heeft. Ivan slaakt ook een diepe zucht en legt z’n hoofd op tafel. Linda besluit Mehmet erbij te roepen. Ik ga dit bij Mehmet neerleggen, want dit is not my cup of tea en ik ga het niet doen ook benadrukt ze. Niet veel later leest Mehmet de mail samen met Billy. Volgens Mehmet is het niet zijn eigen schuld. Wat mij wringt is dat ik de financiën van iemand heb geleerd legt hij aan haar uit. Hiermee doelt de Mehmet op Baldr, die volgens hem dus niet alles goed heeft overgedragen. Toch begrijpt Mehmet dat het nu zijn verantwoordelijkheid is en hij besluit de boekhouder later te bellen.

Ook besluit hij Baldr te confronteren met de mail. Er zitten dingen bij de financiën waarvan ik niet op de hoogte was begint Mehmet. Baldr ontkent dit en vertelt aan Mehmet dat hij een heel handboek heeft opgesteld voor hem. Mehmet kijkt hem verbaasd aan en hij laat weten dat hij het handboek niet heeft gezien. Na dit gesprek stapt Mehmet naar Linda toe. Ondertussen heeft hij al de boekhouder gebeld en besproken wat hij nog precies moet opsturen. Hij is ervan overtuigd dat dit allemaal gaat lukken maar het blijft hem dwars zitten dat hij niet van alles op de hoogte is doordat hem niet alles is aangeleerd. Linda knikt, ze begrijpt wat Mehmet bedoelt. En laat aan hem weten dat Baldr maar heel even op de financiën heeft gezeten en waarschijnlijk niet alles goed had opgeslagen van de overdracht van René. Maar hoe René het überhaupt heeft overgedragen, weten de twee niet. In ieder geval baalt Mehmet er enorm van, want op dit moment is het zijn verantwoordelijkheid en blijken zaken niet in orde te zijn. Linda probeert hem gerust te stellen en bied aan om hem te helpen. Laten we hopen dat alles goed komt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *