Billy vraagt Bas wat hij precies in Utopia komt doen

Billy vraagt Bas wat hij precies in Utopia komt doen

Bas heeft zijn rentree in Utopia gemaakt. Hij werd enthousiast ontvangen door de groep maar zijn komst levert ook wat vragen op. Want wat komt Bas precies doen? Billy neemt hem afgelopen avond even apart om dit te vragen. Ik ben razend benieuwd begint Billy het gesprek. En ik weet dat je voor de titel komt maar kom je ook om mensen uit balans te brengen? vraagt ze. En merkt op dat Beau of ze dit nou laat merken of niet, uit balans is door de komst van hem. En voegt eraan toe dat ze erg benieuwd is of Bas de boel op stelten komt zetten om er zo met de titel vandoor te gaan. Ik weet het niet, ik moet kijken hoe het loopt antwoordt Bas nuchter. Lul niet reageert Billy en vraagt vervolgens naar zijn tactiek. Ben je van plan om hier de laatste vier maanden gewoon Bas te zijn? Of ben je hier om de mensen op jouw manier uit te schakelen gaat ze verder. Weer krijgt Billy niet het antwoord dat ze wil horen. Bas houdt zijn antwoorden erg oppervlakkig en zegt alleen dat hij mensen uit balans gaat maken omdat hij dat wil en niet omdat hij wil winnen. Ik wil wel winnen maar dat ga ik niet doen ten koste van anderen benadrukt hij. Vergeet niet dat ik ook nog mee doe en jij hebt al een titel gehad reageert Billy.  Op deze manier hoopt ze haar punt duidelijk te maken bij Bas, waarna ze hem vertelt hoe zij van plan is de komende maanden door te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 10:46

    Ze heeft geen recht om te winnen, ze heeft meer kapot gemaakt in Utopia, mensen tegen elkaar opstoken, ruzie haast met iedereen. Ruud kapot gemaakt, Jessie kapot gemaakt en bijna Johan. Ze heeft maanden achter elkaar de stem van het publiek gekregen. Snap ze nou zelf niet dat ze er geen recht op heb. Als zij de titel krijgt, dan zal het mij en vele andere kijken flink verbazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *