Hoe reageren de bewoners op de vrijstelling van Madilia?

Hoe reageren de bewoners op de vrijstelling van Madilia?

Op basis van de stemmen die de bewoners hebben gegeven heeft Bas besloten dat Madilia vrijstelling krijgt. Zij zal volgende week vrijdag dus niet door Bas naar huis gestuurd worden. Madilia zag dit totaal niet aankomen en reageert enthousiast. Gillend vliegt ze Bas om zijn nek. Daarna vertrekt ze samen met Linda, naar buiten. Dit is echt heel leuk roept ze enthousiast uit waarna ze een knuffel van Linda krijgt. Linda, die Madilia een stem heeft gegeven, is erg benieuwd wie er nog meer op haar heeft gestemd. Billy heeft hem aan mij gegeven weet Madilia te vertellen. Meer weten de twee niet en besluiten dan ook om verder te gaan met het bekijken van de beelden die tijdens het stemmen zijn gemaakt. Na het bekijken van de beelden zijn de twee er nog niet uit en daarom besluit Madilia het aan Bas te vragen. Wie hebben er op mij gestemd? vraagt ze hem. Bas is echter niet van plan om dat te vertellen. Hoeveel stemmen heb ik gehad? probeert Madilia nog een keer, maar ook daar geeft Bas geen antwoord op.

Uiteraard wordt er nog meer nagepraat over de vrijstelling. Wel leuk dat Madi mag blijven zegt Cemal tegen Billy en Romy. En merkt op dat Madilia heel erg bang was om weggestuurd te worden en ze nu opgelucht adem kan halen. Romy knikt maar laat dan wel weten dat ze het gevoel had dat Madilia toch niet naar huis gestuurd zou worden. Hier sluit Billy zich bij aan. Daarom is het ook een prima keuze, nu hoeft ze niet meer te stressen voegt ze  eraan toe. In het atelier praten Beau en Johan met elkaar. Johan denkt dat Chipp zijn naam heeft opgeschreven bij de naar huis stemronde. Omdat hij je als concurrent ziet legt Beau uit. Johan heeft op zijn beurt ook weer een stem aan Chipp gegeven. Dit omdat hij heeft gehoord dat hij samen met Demi en Fay geld aan Bas hebben aangeboden om hunzelf vrij te stellen en Johan naar huis te sturen. Ik denk niet dat hij je naar huis gaat sturen stelt Beau hem gerust.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *