X

Billy heeft besloten haar mening niet meer voor zich te houden

In het huisje van Beau praat Billy met Madilia en Beau over de ruzies van vandaag. Ik merk dat er heel veel spanningen zijn begint Billy haar verhaal. En geeft toe dat ze zich vandaag uit de tent liet lokken. Daarom heeft ze besloten om niet langer haar mening voor zich te houden maar dit zorgt ook voor de nodige discussies. Ze merkt dat ze daardoor niet echt vrienden maakt maar dit kan haar weinig schelen. De situatie met José raakt haar niet, omdat ze vindt dat José niet eerlijk reageerde. Madilia knikt en zegt dat de ruzies van vandaag vooral door slechte communicatie komen. Hier is Billy het mee eens. Dat José haar goedmaak poging afwees, vindt ze ook jammer. So be it, dan maar eindigt Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Reacties (4)

  • Is er dan ook niemand die Billy eens op zijn plek zet. Zij denkt altijd dat het de schuld van de ander is.

  • Ze lokt elke keer een ruzie uit en komt daarna met een smoes om het weer goed te maken. Wat mevrouw niet zint, uit ze bij andere bewoners om weer zieltjes te winnen.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings