X

Johan vindt de trouw poll van Bas echt niet kunnen

Bas heeft zojuist een poll op de Utopia Courant geplaatst waarin hij mensen vraagt om te stemmen op het koppel waarvan zij vinden dat ze in Utopia moeten trouwen. Er kan hierbij gekozen worden tussen Baldr en zijn vrouw, of tussen Bas en Do. Wanneer Johan dit te horen krijgt, reageert hij hier niet positief op. Ik ben er een beetje klaar mee zegt hij nors tegen Mehmet. Volgens hem is deze actie van Bas op het randje en vindt hij niet dat Bas op basis van dit soort polls iemand weg zou moeten sturen. Mehmet vraagt zich hardop af of Bas zijn keuze inderdaad van zoiets als deze poll zou laten afhangen maar daar hebben beiden geen antwoord op. Wel is het voor Johan duidelijk dat hij hier niet blij van wordt. Ik kan me zo opwinden om zulke dingen besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.3/5]

Reacties (3)

  • Johan is een niets zeggende flap drol. En er zal nooit een Johan wet komen met zijn weglopen omdat hij gewoon een dwaas is die denkt dat hij zoooooo belangrijk is . Please Bas gooi Johan eruit met zijn kapsones

  • En Baldr zonder eigen mening of karakter is het natuurlijk met hem een. Baldr je bent zelf een domme gans

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings