X

Rienk heeft zijn eerste woordenwisseling sinds hij in Utopia woont al gehad

Beau en Romy besluiten een stukje te gaan wandelen met nieuweling Rienk. Hoe had je verwacht dat iedereen op je ging reagerenvraagt Beau nieuwsgierig. Rienk had wel verwacht dat Billy zou gaan huilen en heeft veel goede woorden over voor Ivan. Ik heb mijn eerste aanvaring al gehad voegt hij er verder aan toe. En vertelt dat deze eerste botsing met Baldr was. Deze woordenwisseling ging over het leger, hier hadden beide mannen een verschillend standpunt in. Vanuit zijn idealistische kijk op het leven raadt hij het leger af. Ook gaf hij Cemal, die de defensie in wil advies om het niet te doen. Als je dat toch bij Cemal erin kan krijgen, ben ik je eeuwig dankbaar reageert Romy met een lach.De eerste aanvaring met Rienk is dus een feit, hoe zal de rest van zijn week gaan verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Reacties (5)

  • Rienk verwacht respect voor zijn opvattingen, ik hoop dat hij respect heeft voor andermans opvattingen...

  • Ach, als dit als een eerste woordenwisseling is, dan valt het wel mee, er zullen wellicht meer komen.

  • Rienk staat standvastig in het leven dat kun je van de meeste daar niet zeggen en de laatste gedachte aan standvastigheid denk je echt niet aan baldr dat die maar weer een paar uur bij het koffie automaat gaat staan en weer gaat staan loeren naar iedereen wat .......... gedrag Hoop dat baldr ver van het leger web blijft

  • Een speciale rubtiek maken met Rienk ::: Sparren met Rienk ::: alleen altijd zonder geweld TOP

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings