Hoe reageert de groep nu bekend is dat René Utopia moet verlaten?

Hoe reageert de groep nu bekend is dat René Utopia moet verlaten?

Tegen haar eigen verwachtingen in heeft Linda net te horen gekregen dat ze mag blijven Utopia. Zij heeft zeven stemmen gehad van de groep tegenover vijf voor René. Dit betekent dat René Utopia moet verlaten. Als René zijn dankbaarheid naar de groep heeft uitgesproken is het tijd om te knuffelen. Madilia springt op en vliegt Linda in haar armen. Linda kan met moeite haar tranen inhouden. Ook René wordt volop geknuffeld. Demi, Fay en Chipp blijven zitten maar staan na een tijdje ook op om de René een knuffel te geven. Ik ben zo blij roept Linda als ze naar buiten rent. En trekt een sprintje naar Billy om ook haar een knuffel te blijven. Ik vind dit zo terecht zegt Billy. Ook Madilia en Mehmet sluiten zich aan bij de dames. Billy heeft weinig goede woorden over voor Demi en Fay. Ze zijn zo f*cking fake, ik kan er niet meer tegen benadrukt ze. Hiermee doelt Billy op de positieve stem die Demi en Fay aan René heeft gegeven. Het groepje praat nog een tijdje na.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
    • Ruud at 19:27

      IVAN heeft iedereen gewaarschuwd voor op René te stemmen want xijn slavin linda moet de in blijven ,kan ze eten en strijken voor hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *