Linda en Madilia besluiten hun excuses aan te bieden o stemmen te voorkomen

Linda en Madilia besluiten hun excuses aan te bieden o stemmen te voorkomen

Beau heeft Madilia en Linda erop aangesproken dat ze het idee heeft dat ze met elkaar seinen over haar. Dit zit haar niet lekker en daarom wilde ze het hier graag met haar mede bewoners over hebben. Linda en Madilia zoeken wat later de rust op om dit gesprek te evalueren. We moeten uitkijken zegt Linda. En dit niet meer doen in het bijzijn van anderen gaat ze verder. De twee hebben nog steeds het idee dat Beau mannelijke aandacht mist en opzoekt maar Linda vindt dat ze er eigenlijk geen mening over moeten hebben. Madilia geeft op haar beurt aan dat ze soms op een bepaalde manier reageert omdat ze iets ongemakkelijk vindt. Net als toen bij die massage legt ze verder uit. De twee hopen dat dit voorval ze geen stemmen zal opleveren en ze besluiten daarom zo meteen hun excuses aan te gaan bieden aan Beau. Ze zoeken Beau op in de loods en vertellen haar dat het niet hun bedoeling was haar te kwetsen. Madilia legt uit dat ze soms moet lachen omdat ze een situatie ongemakkelijk vindt maar dat ze dit niet zo bedoelt. Ik wil niemand kwetsen drukt ze Beau op het hard. Linda vult haar aan. We hadden het er net over en we willen niet dat je een rotgevoel krijgt. Beau is blij om deze woorden te horen. Fijn dat jullie het zeggen reageert ze, waarna de drie elkaar een knuffel geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. chagija at 16:14

    Beau word is wakker je word alleen maar gebruikt ook door baas Zo handig en goed gespeeld van hem en jij bet zo’n makkelijke prooi net als do

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *