X

Billy wil elke bewoner laten pitchen waarom hij of zij in Utopia wil blijven

De finale van Utopia komt steeds dichterbij en daarom heeft Billy een idee. Ze vertelt Romy wat ze van plan is. Omdat er maandag weer genomineerd moet worden lijkt het haar een leuk idee om zondagavond elevator pitches te organiseren. Iedere bewoner krijgt dan drie minuten de tijd om in een pitch te vertellen waarom hij of zij nog in Utopia wil blijven en waarom hij of zij hier is. Billy wil dit graag samen met Linda en Romy gaan opzetten. Romy reageert enthousiast en de twee besluiten met dit plan aan de slag te gaan. Wat zal de rest van de groep van dit idee vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.2/5]

Reacties (2)

  • Wat heeft ze weer veel praatjes.Ik hoop echt dat Billy maandag weer zo veel stemmen krijgt en dan ook echt vertrekt

  • Ze schakelt haar naaste concurrenten op deze manier uit. Ze moeten denken dat ze hun vriendin is, maar dat is ze niet, denkt alleen aan haar eigen belang.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings