X

John kan het niet hebben dat het verkeerde hout is besteld

Gisteren heeft Mike akkoord gegeven voor een bestelling bij Timothy. John is alleen boos hierover. Hij vraagt Mike waarom het is misgegaan, het pakt namelijk duurder uit dan verwacht. Mike voelt zich aangevallen en legt uit dat het niet zijn schuld is. Ik heb alleen akkoord gegeven voor de rookmelders, de twee en drietjes en afzetlint voegt hij eraan toe. En vertelt verder dat Timothy het hout gewoon op eigen houtje heeft besteld. John snapt niet waarom het gloednieuwe lage kwaliteit hout is en geen tweedehands goede kwaliteitshout. Het is toch te triest voor woorden zegt hij terwijl hij naar de stacaravan loopt. Wanneer hij daar aankomt, begint hij zijn woede uit te spreken tegen de andere bewoners die daar zitten. Staan ze eerste een half uur te discussiëren over dat k*tpodium. Pleur dat ding toch ergens neer zegt hij geïrriteerd. Ze zoeken het maar uit eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.6/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • Het kleine kind krijgt zijn zin weer niet en wordt weer eens boos, eigenlijk wel normaal voor hem, en loopt ook weer weg.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings