X

Shelley geeft toe dat ze bewust gekozen heeft om Brenda haar naam niet bij Kniptopia te vermelden

Brenda is tot de ontdekking gekomen dat Kniptopia op hun webshop wordt aangeboden door slechts Shelley. Ze is daar kwaad over en is vooral boos geworden op Timothy die de informatie op de webshop heeft geplaatst. Alleen houdt het hier niet bij op, want ze vindt dat vooral Shelley weet dat ze veel waarde hecht aan woordkeuzes met betrekking tot Kniptopia. Het is namelijk een onderneming van de twee samen en niet enkel van Shelley, vindt de boze Brenda. Daarom gaat ze verhaal halen bij Shelley maar die lijkt het bewust te hebben gedaan. Ik weet al waarover het gaat zegt Shelley tegen haar. Brenda schrikt. Ik hoorde in de wandelgangen dat je alleen verder wilde gaan, dus heb ik jouw naam eraf gehaald gaat Shelley verder. Brenda vindt het achterlijk. En vindt juist dat ze als tweetal alles goed moeten bespreken en niet van verhalen uit de wandelgangen uit moeten gaan. Brenda is er nu helemaal klaar mee en loopt weg. Doei achterlijke… zegt ze terwijl ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (1)

  • Shelley is gewoon erg gemeen bezig alles voor haar Gerrit want haar poesje heeft zoveel jeuk dat deze natgemaakt moet worden

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings