De Utopia kalender is af!

De Utopia kalender is af!

Er komt een auto het terrein op gereden, LauraB ontvangt de man. De man vertelt dat de Utopia kalender af is. LauraB is hartstikke enthousiast.

De man pakt gelijk een Utopia kalender uit zijn auto om deze even te laten zien. LauraB bekijkt de kalender en vindt deze echt vet geworden. Ook Nicole is razend enthousiast. LauraB stelt voor om even naar binnen te gaan zodat iedereen de kalender kan zien. Joost de man die de kalenders komt brengen vindt dat een goed idee, ik heb ook 8 dozen die getild moeten worden. Isabella staat er ook nog op merkt Nicole op.  LauraB loopt ondertussen met een doos richting de loods. Daar roept ze jongens de kalenders zijn er! Ze zijn echt heel vet, kom kijken! De bewoners storten zich vervolgens op de doos om even te kijken. De foto’s zien er echt vet uit aldus Laura. Joost krijgt een bakje koffie aangeboden maar eerst moeten de dozen even uitgeladen worden. Er zijn 500 kalenders gemaakt die verkocht kunnen worden. Ook is er een kerstkaart gemaakt. En LauraB bespreekt het juiste formaat. Binnenkort kun je dus een Utopia kalender kopen. Op de kerstmarkt word deze onder andere ook verkocht maar naar alle verwachting ook op de webshop.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *