Isabella in het glazen huis

Isabella in het glazen huis

Isabella is in het glazenhuis geweest, dit in verband met het bekende Serious Request. Dit jaar staat het glazen huis in Emmen en Isabella heeft een gast mee genomen. Ook een oud Utopia bewoonster, namelijk Marije. Uiteraard zingt Isabella nog wat liedjes. Hieronder voegen we een aantal filmpjes toe, mocht je het gemist hebben kun je het hier nog eens terug zien!

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Petra at 20:52

    Zo’n imitatie is ook erg leuk hoor! Een paar jaar geleden was dat hier in het dorp ook. Was erg gezellig en veel geld opgehaald!

  2. David Brigham at 15:09

    Blijkbaar is het niet HET (3FM) Glazen Huis, in Haarlem, maar een imitatie in Emmen..vandaar het wel erg stakkerige aantal bezoekers voor de ruiten. Waar zijn die luidruchtige Isa-fans nou allemaal gebleven?? ;o Maar toch leuk om even dat stukje zingen te luisteren (en die bekende haar-flip-tic van Isa weer even te zien). 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *