X

Isabella in het glazen huis

Isabella is in het glazenhuis geweest, dit in verband met het bekende Serious Request. Dit jaar staat het glazen huis in Emmen en Isabella heeft een gast mee genomen. Ook een oud Utopia bewoonster, namelijk Marije. Uiteraard zingt Isabella nog wat liedjes. Hieronder voegen we een aantal filmpjes toe, mocht je het gemist hebben kun je het hier nog eens terug zien!

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Reacties (2)

  • Blijkbaar is het niet HET (3FM) Glazen Huis, in Haarlem, maar een imitatie in Emmen..vandaar het wel erg stakkerige aantal bezoekers voor de ruiten. Waar zijn die luidruchtige Isa-fans nou allemaal gebleven?? ;o Maar toch leuk om even dat stukje zingen te luisteren (en die bekende haar-flip-tic van Isa weer even te zien). :P

  • Zo'n imitatie is ook erg leuk hoor! Een paar jaar geleden was dat hier in het dorp ook. Was erg gezellig en veel geld opgehaald!

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings