Mark maakt de balans op van de kerstmarkt

Mark maakt de balans op van de kerstmarkt

De kerstmarkt zit er inmiddels weer op, maar hoe is het financieel gezien gegaan? Mark is druk bezig om de balans op te maken om het duidelijk te maken voor iedereen. Wel bespreekt hij alvast wat met Joey en Ivan.

Mark begint over de posten die nog betaald moeten worden, het komt neer op ongeveer 10.000 euro. Ook moeten de kraampjes van morgen ook nog betaald worden. Ohh je wilt de omzetcijfers bekend gaan maken vraagt Ivan. Ja zegt Joey gewoon het hele totaal, je kent hier iedereen. Op het moment dat er omzet cijfers geroepen worden, dan is er al snel het idee dat er weer veel geld uitgegeven kan worden. Maar wat Mark vanmiddag het ook al over had, we moeten wel oppassen. Er zijn nog een hele hoop facturen die we moeten betalen. Dus het komt er eigenlijk op neer dat je deze twee dagen gebruikt hebt om alle investeringen terug te verdienen. En vanaf nu ga je pas daadwerkelijk iets verdienen en winst maken. We moeten nu op mega gaan inzetten op Winter Wonderland. We moeten alles uit de kast halen, iedereen mag alles kopen. En dan zien we in januari wel weer verder. De 28e zal Winter Wonderland plaats vinden, er zijn al 250 kaarten verkocht. Verder bespreken de mannen wat nog meer een optie zou zijn om geld mee te kunnen verdienen. De definitieve balans zullen we waarschijnlijk spoedig horen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *